الکتروموتور شناور
مجموعه الکتروپمپ شناور از دو قسمت الکتروموتور و پمپ شناور تشکیل شده است که به صورت مستغرق در آب، نصب و بهره برداری می گردد. این محصول با توجه به کاهش سطح آب های زیر زمینی و افزایش قیمت حامل های انرژی، به عنوان جایگزینی مناسب برای پمپ های شافت و غلاف عرضه شده است.
کاربرد اصلی پمپ شناور استحصال آب از منابع زیرزمینی می باشد. همچنین می توان از آن در سیستم های انتقال و تقویت فشار نیز استفاده نمود..
الکتروموتور شناور گازار موتور القایی سه فاز آسنکرون دو قطبی می باشد. تفاوت عمده این الکتروموتور با سایر الکتروموتورهای صنعتی در نحوه خنک کاری (موتور با آب تمیز پر می شود) و سیستم یاتاقان بندی که بجای استفاده از یاتاقان های غلتشی (بلبرینگ) از یاتاقان های لغزشی (یاتاقان و بوش) و یاتاقان های کف گرد (یاتاقان های بالشتک دار) استفاده می شود.
پمپ شناور یک پمپ سانتریفیوژ طبقاتی می باشد که با رویکرد کاربرد در جدار چاه های باریک طراحی شده است. بدلیل فشار خروجی بالا در این پمپ ها نیروی محوری تولید شده در مجموعه یاتاقان کف گرد الکتروموتور شناور خنثی می گردد. آبدهی پمپ ها با تغییر تیپ، تغییر کرده و برای افزایش فشار خروجی تعداد طبقات پمپ افزایش می یابد.
با توجه به افزایش قدرت مورد نیاز برای پمپاژ آب از سطوح پایین تر، شرکت گازار تولید الکتروموتورهای تیپA۱۲ از قدرت ۱۳۰ تا قدرت ۱۸۵ کیلووات را در دستور کار قرار داردکه نهایتا این تیپ نیز به سبد کالای این شرکت اضافه گردید.
(الکترو موتور شناور گازار)
انواع تیپ های الکترو موتور شناور
با استفاده از مهندسی معکوس الکترو موتور های طرح KBS، الکترو موتور شناور گازار در ۵ تیپ زیر و محدوده قدرت ۳.۷ تا ۱۵۰ کیلو وات تولید و موجود می باشد :
الکترو موتور های پرمصرف بازار
- موتورهای 18.5 و 22 کیلوات تیپA 8
- موتور 24 تا 45.5 کیلووات تیپA 8
- موتور 92 کیلووات تیپ A9
- موتور 130 کیلووات تیپ 10A